Az evangélikus templom mögötti hajdani óvoda épülete évtizedek óta elhanyagolt állapotban áll a város egyik leforgalmasabb pontján. Régi adósságát rója le az önkormányzat vezetése Bicske lakossága felé abban az esetben, ha valóban megvalósul az a 2018-ban (!) elfogadott terv,  miszerint az épület a felújítás után a Székesfehérvári SZC Vajda János Technikum új, második  oktatási helyszíne lesz.  

Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. február 28-án megtartott soros, nyílt ülésén  készült jegyzőkönyv alapján a testület 10 igen (egyhangú) szavazat mellett döntött úgy, hogy a Székesfehérvári Szakképzési Centrum Vajda János Gimnáziuma, Szakgimnáziuma Szakközépiskolája (akkor még ez volt a neve - a szerk.) vonatkozásában vagyonkezelési szerződést kötött a Székesfehérvári  Szakképzési Centrummal egyebek mellett a tulajdonában álló bicskei 2647 hrsz-ú ingatlannal kapcsolatban. 

Közel hat év nem volt elég a régi adósság törlesztésének megkezdésére.   

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása