Az utóbbi időben egyre inkább a figyelem középpontjába került a honlap, különösen a fórum – ezért időszerűvé vált egy kis ráncfelvarrás. Meg persze két év alatt azért már látható volt, mi az amire nincs szükség, és mi az, ami viszont még jó lenne.

Mostantól a hírekhez is hozzá lehet szólni, így a fórum mellett már itt is folyhat a beszélgetés. (A „régi” fórumban egyébként már több, mint ezer hozzászólás volt, ezeket természetesen mind átmentettük ide, nem veszett el semmi.)

A korábbi galériából egy nagy közös fotóalbum lett, ami azt jelenti, hogy a felhasználók is készíthetnek képsorozatokat. Ha látsz valami érdekeset a városban, fotózd le, töltsd fel egyszerűen, és máris mindenki megnézheti.

Aki korábban már regisztrált itt, annak egyébként nem kell ismét, használhatja a belépéshez a régi e-mail címét és jelszavát. Aki pedig még nem csatlakozott, annak csak ajánlani tudjuk, hiszen a fórum, a fotófeltöltés és az apróhirdető is csak így használható.

Hamarosan várhatóak még további érdekességek is itt, az új www.bicske.info-n. A helyi vállalkozásoknak például ingyenes honlapkészítő szolgáltatást szeretnénk biztosítani, de egy interaktív térkép is készülőben van, ez viszont legyen még egyelőre meglepetés.

Nos, hogy tetszik?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása