Gálik Viktória a Rendészeti Biztonsági Szolgálat sajtóreferense korábban még három sérültről és egy halottról számolt be, a katasztrófavédelem szóvivője később azonban az MTI-nek azt mondta: ketten haltak meg a balesetben. Gálik Viktória tájékoztatása szerint nem sokkal 13 óra előtt egy külföldi személyautó, amelyben négyen utaztak, eddig tisztázatlan körülmények között letért az autópályáról és felborult.

Korábban, kedden éjszaka egy Daewoo csapódott fának az M1-es autópálya herceghalmi lehajtója és Zsámbék között - tájékoztatta a lánglovagok.hu tűzoltóportált a Bicskei Önkéntes Tűzoltóság. Az autóban ülő nő a helyszínen életét vesztette, holttestét a tűzoltók szabadították ki. A Dewooban ülő férfit a mentők könnyebb sérülésekkel szállították kórházba.

Forrás: Metro / lánglovagok.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása