Az 19. századi orosz drámairodalom egyik legjelentősebb és legtermékenyebb szerzőjének, Alekszandr Nyikolajevics Osztrovszkijnak talán legismertebb színművét, a Vihart állítja színpadra Viktor Rizsakov, a moszkvai MHAT (Művész Színház) rendezője. A debreceni Csokonai Színház és a Zsámbéki Színházi Bázis közös produkciójaként létrejövő előadás a klasszikus orosz drámát nem hagyományos, kosztümös darabként közelít meg, hanem a konkrét térből és időből kiemelve egy teljesen új, a próbafolyamat során a színészekkel közösen kidolgozott formanyelven beszél az emberi lét nagy kérdéseiről ,életről, halálról, szerelemről. A rendező szándéka szerint Osztrovkij „egyik legtitokzatosabb darabját” maguk a színészek fejtik meg, és saját élményeikből, életükből építenek fel egy mai magyar közönségeknek szóló, kortárs előadást.

DÍSZLET, JELMEZ: Viktor Rizsakov m.v.
RENDEZŐASSZISZSTENS: Sóvág Csaba
SÚGÓ: Pethő Zsuzsa
ÜGYELŐ: Karl József

SZEREPLŐK:
Andrássy Máté, Kristán Attila, Krisztik Csaba, Szűcs Kata, Szűcs Nelli, Tóth László, Trill Zsolt, Újhelyi Kinga, Vranyecz Artúr
RENDEZŐ:
VIKTOR RIZSAKOV

Jegyek a helyszínen vásárolhatók, illetve megrendelhetők a következő elérhetőségeken:
06-23-342-318; zsambekinyariszinhaz@vivamail.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása