A helyszín a soponyai pálya volt, amely kis méretéből adódóan állandó nehézség elé állítja csapatunkat. Ez most sem volt máshogy. Az első félidőre a kapkodás volt jellemző, a támadásra és a védekezésre is. Nem nagyon tudtunk mit kezdeni az ellenfél erőszakos védekezésével szemben. A gyors lerohanós támadójátékunk pedig a pálya kis mérete miatt nem volt elég hatékony. Így az első félidőt 5 gólos hátrányban fejeztük be.

A második félidő egészét tekintve már sokkal kiegyenlítettebb lett a játék. Nagyobb küzdeni tudásról tett tanúbizonyságot a csapat. Ezt jól példázza az, hogy az ellenfél a második félidő 19. percétől a lefújásig nem tudott gólt szerezni. 22-11 állástól kezdve zsinórban 5 gólt szerzett csapatunk.

Összességét tekintve egy jobb csapattól szenvedtünk vereséget, de megmaradt az esély, hogy tavasszal visszavágjunk, hiszen ez a bicskei csapat képes lehet rá.  

Gólszerzők: Balogh A. 5, Pordán A. 3(2), Schreighart Á. 2, Balogh K. 2, Mészáros B. 2, Juhász K. 1, Lődi D. 1
Sárgalap: 2 illetve 1
Kétperces büntető: 2 illetve 0
7 méteres: 2/1 illetve 5/2

A következő mérkőzés vasárnap 11.00-kor, Zsámbék együttese ellen lesz a Szári Sportcsarnokban.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása