Ezt a csapatot még sosem sikerült megverni, csupán szoros meccset játszani. Ennek ellenére nagy elánnal vetettük bele magunkat a mérkőzésbe. A mérkőzés elején elmentünk 3 góllal, de nem megfelelő koncentráció miatt az előnyünk elolvadt.

Az 5+1 illetve 5:1 védekezést alkalmaztuk, ami többé-kevésbé volt hatásos. A mérkőzés során sok volt a kapkodás, amit az eladott labdák bizonyítanak. Ezekből rendre leindult az ellenfél, és eredményesen fejezte be az akcióit. A kezdeti kapkodás aztán normalizálódott és pontosabbá vált a játékunk. Ennek eredményképpen 11-8 eredménnyel zárult az első félidő.

A második félidőt elgémberedett tagokkal folytattuk. Kutya hideg volt. A második játékrészben hol sikerült közelebb kerülni az ellenfélhez, hol kicsit jobban elhúztak. Ez egészen a második félidő 20. percéig tartott. Akkor ismét többet hibáztunk, és megléptek 7 góllal. Így alakult ki a 27- 20 végeredmény.

Góllövők: Pordán A. 5/1, Balogh K. 4, Lődi D. 4, Schreighart Á. 4, Balogh A. 2, Klébert E. 1

A soron következő 5 bajnoki mérkőzést hazai pályán játssza csapatunk. Szeretettel várjuk a szurkolókat, hisz jó néhány nehéz mérkőzés vár a csapatra, elkell a buzdítás!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása