Minden dinamikát nélkülöző támadó és védőjáték volt jellemző az első 20-25 percre. Megesett, hogy 8-10 gól is volt a különbség. Ehhez társult egy rossz napot kifogó kapusteljesítmény. A félidő vége felé kezdett összeállni a védekezés, és a támadójátékban is pontosabbá váltak a befejezések. Ennek eredményeképpen feljött a csapat 5 gólra, félidő 12-17.

A második félidőt nagy elánnal kezdte csapatunk, mind védekezésben mind pedig támadásban. Ennek eredménye megmutatkozott abban, hogy sikerült 3 gólra felzárkózni többször is. Ennél az állásnál azonban nem sikerült közelebb kerülni. Sok energiát vitt el a felzárkózás. A végére állandósult a 3-4 gólos különbség így a vége 24-28 lett.

Ezen a mérkőzésen vereséget szenvedett a csapat, de küzdeni tudásból jól vizsgáztak. Kiemelkedő volt Schreighart Ágnes teljesítménye, aki 11 góljával kiemelkedőt nyújtott csapatában, egy nehéz ellenféllel szembem.

Gólszerzők: Juhász K. 3, Kelemen P. 1, Balogh A. 3, Mészáros B. 2, Schreighart Á. 11/3, Lődi D. 4/2
Sárgalap: 1-1
Kétperc: 2 ill.4
7 méteres: 7/5 ill. 7/6

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása