Tisztelt Választópolgár!

Kürthy Viktor bicskei lakos népszavazást kezdeményezett a Póctetőn megindult beruházás megállítása érdekében. Mit kér Kürthy úr:

1. Az önkormányzat korlátozza a magántulajdon szabadságát. Holnap melyikünk telkén tiltatja meg a szabadrendelkezés jogát?

2. A város fejlődésének megállítása valószínűleg Kürthy úrnak nagyon fontos! Állítsuk meg a beruházást, ne legyen a városnak bevétele, mondjunk le a város további fejlesztéséhez szükséges 400 milliós bevételéről! Ne épüljön sportcsarnok, új iskola, ne épüljenek tovább az utak, maradjanak el az útfelújítások! Ne legyen új munkahely Bicskén! A kilencvenes évek elején már egy alkalommal megakadályozták az új beruházásokat. Mi lett az eredmény? 12 évig semmi nem történt Bicskén, a város pusztult, semmire nem jutott pénz! Most is ezt szeretnénk!?

3. Önökön múlik, hogy mit akarunk!

Akarjuk-e, hogy az eddig koszos, elhanyagolt ipari terület továbbra is koszos elhanyagolt pusztuló terület legyen?

Akarjuk-e, hogy a koszos terület helyett egy új, európai környezetben lévő zöld környezetet alakítsunk ki?

Akarjuk-e, hogy a Natura 2000 természetvédelmi terület valóban a nevéhez híven természetvédelmi terület maradjon és bővüljön az itt élő különleges madarak számára kialakítandó madárparkkal?

Akarjuk-e, hogy Bicske belterülete 4000 fával szépüljön, a Póctető igazi zöldterület maradjon?

Akarjuk-e, hogy a Póctetőn megvalósuló beruházás a bicskei polgárokat is szolgálja, mindenki számára elérhető szolgáltatások települjenek.

Akarjuk-e, hogy a beruházó Bicske fejlődését, különösen az oktatási sport programokat, a Bicskei TC gyermek futballistáit továbbra támogassa?

Akarjuk-e, hogy Bicske tovább fejlődjön, növelje bevételeit, növekedjen a helyi munkahelyek száma, a felújítások helyett népszavazásra költsük a város pénzét?

Akarjuk-e, hogy az évi 150 millió forintos bevétel elvesszen a város számára, vagy ezt a lakosság adóiból fizessék?

ÖNÖK DÖNTENEK, NE ÍRJÁK ALÁ AZ ÍVEKET!!!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása