Ismerve az ellenfél erényeit, (képzettek, gyorsak, technikásak) a legmegfelelőbb technika kialakítására törekedtünk. Hosszas töprengés után a 4:2-es védekezési formát alkalmaztuk. Eleinte némi zavart okozott nehezen találtuk a helyünket, de amikor összeállt ez a védekezési forma, akkor elég hatékonynak bizonyult. A két előre tolt zavaró játékos sok ütközéssel szűrte meg a támadásokat. Nehéz dolguk volt, hisz az ellenfél fizikális állapota igen meghatározó volt.
 
Támadásainkat próbáltuk mindig eredményesen befejezni. Sok szép egyéni megoldást láthattunk a csapattól. Szokás szerint az első félidő végére kicsit kiengedtünk, a félidő 8-15 lett. Ebből az állásból a végére sikerült 21-25-re felküzdeni magunkat. Úgy gondolom, hogy a játék tükrében, az ellenfél ismeretében a lányok teljesítményét maximális dicséret illeti. Az őszi fordulót az 5. helyen zárta csapatunk, csupán rosszabb gólaránnyal maradtunk le a 4. helyről.

Gólszerzők: Pordán A. 6/3; Balogh K. 4; Lődi D. 4; Schreighart Á. 3/2; Mészáros B. 2; Balogh A. 1; Klébert E. 1
Sárgalap: 1 ill. 2
2 perc: 1 ill. 0
7 méteres: 6/5 ill. 4/3

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása