Milyen 60 kilométer?

Budapesttől 60 kilométerre olyan speciális lakópark épül, amely egy luxuskivitelű szállodának is otthont ad majd. A Budapest Gate beruházás keretén belül épül majd fel egy fényűzően kialakított, ötcsillagos luxusszálloda is, amely konferenciaközponttal egybekötve, ízlésesen kialakított lakosztályokkal biztosít majd megfelelő környezetet a különböző találkozókhoz, üzleti megbeszélésekhez. A hotel egyedi tervezésű szobáiból lélegzetelállító kilátás nyílik a bicskei dombokra, a környező, gondosan kialakított parkra és a multifunkcionális tóra - írja a Budapest Gate honlapja. Hogyan számolták ki ezt a 60 kilométert?
(izing)

A Bicske határában, 75 milliárd forint beruházással épülő Budapest Gate projektet ezúttal madridi, a Simaexpon mutatják be, ahol 60 ország, 801 kiállítója vesz részt. A beruházást az ír és a spanyol ügynökségek azért tartják bemutatásra érdemesnek a nemzetközi nagyközönségnek is, mert a régióban az átlagnál nagyobb profittal lehet számolni az ilyen komplex fejlesztések terén. Kövesdi Marcell, a Budapest Gate marketingért felelős vezetője úgy véli: az ír és a spanyol vásárlók a golfpálya-beruházások iránt kitüntetett figyelemmel viseltetnek. Ennek egyik oka, hogy a golfpályák közelében épülő új lakások piacán akár 30 százalékkal magasabb árak is elérhetők, mint máshol.

A spanyol kiállításon potenciálisan több tízezer befektető találkozhat a projekttel, ugyanakkor a látogatók figyelméért olyan országok (golf)beruházásaival kell megküzdenie a Budapest Gatenek, amelyek az írek és a spanyolok körében klasszikus befektetési célpontnak számítanak, ilyen például Portugália, de egyre többen fektetnek be a környéken, például Csehországban is.

A spanyol vásárlók közül főképp buy-to-let befektetők vásárolnak golf pályákhoz közeli ingatlanokat. A buy-to-let megoldás magas haszonnal járhat, aminek következtében egyre növekszik és bővül a turista ipar.

Forrás: Portfolio.hu

Képek az építkezésről: http://www.bicske.info/http://bicske.blog.hu/media/image/200804/

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása