Villám rajtot vett csapatunk, és már az elején tudatosította ellent mondást nem tűrően, ez a meccs a miénk lesz. Ebben a szellemben folyt végig a mérkőzés. Szebbnél szebb támadásokat vezettünk, és fejeztük be eredményesen. Védekezésünk összeállt és remek szakaszokat produkáltunk. A 20. perctől lehúztuk a rolót, nem tudott az ellenfél gólt dobni, míg mi nyolcat lőttünk zsinórban. Az első félidőt 15-26-ra zártuk.

A második félidőt ott folytattuk, ahol abbahagytuk. Nagy elánnal küzdöttek a lányok. Igaz nem lőttünk annyi gólt, de mindössze nyolcat kaptunk félórányi játék után. Ez kiváló hálóőrünknek (Balogh Katának, aki egyébként „normális körülmények között” beállós pozícióban játszik), és remek védekezésünknek volt köszönhető. Nagy kedvvel játszott csapatunk, mindenki igyekezett hozzátenni a minél eredményesebb játékhoz. Ennek megfelelően a végjáték ismét nagyon jól sikerült. Sok-sok gólunkra hébe-hóba érkezett válasz az ellenfél részéről. A végeredmény 23-42 a bicskei lányok javára.

Gól szerzők: Schreighart Á. 11, Lődi D. 8, Balogh A. 7, Juhász K. 5, Pordán A. 5, Mészáros B.5, Klébert E. 1,
Sárgalap: 3 ill. 2
2 perc: 3 ill. 0
Büntetők: 5/4 ill. 5/4

Következő mérkőzésünk Seregélyesen a tabella 2. helyezettjével Buda 11 csapatával lesz, május 24-én, 10.00 órakor! Mindenkit szeretettel várunk!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása