Aranyat hoztak haza

2008.06.17. 13:43

Újabb sikereket tudhat magáénak a város egyik legmuzikálisabb csapata! A Prelúdium Alapfokú Művészetoktatási Intézmény növendékei ugyanis a múlt héten igen jelentős sikert arattak a csehorszagi Olomoucban megrendezett Festa Musicale nemzetközi kórusversenyen. A nagymúltú és a szakmán belül is elismert rendezvényt idén már harminchatodik alkalommal rendezték meg - ide jöttek el a fiatalok, hogy felmérjék tudásukat a többi hasonlóan tehetséges növendék között. A nemzetközi kórusversenyre ez alkalommal tizenhárom országból érkeztek kóruscsapatok, ami azt jelenti, hogy több mint száz kó-rus mérte össze tudását a rendezvényen.

A bicskei gyerekek folklór kategóriában indultak, zenei kísérettel. A Csemerke együttes 29 fővel állt színpadra a két felkészítő tanárral, Kutenics Péterné Kriszti nénivel és Ladányi Ferenc tanár úrral együtt. Meg is lett az eredménye a hosszas próbáknak: műsorukat ugyanis a nemzetközi zsűri aranyminősítéssel jutalmazta.

Forrás: Fejér Megyei Hírlap 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása