Bocskai és a menetirány

2008.07.14. 14:20

A rendőrségi meggondolás balesetmegelőző, hiszen a CBA megnyitása után nagyobb forgalom várható. A jelenlegi rend szerint az autósok az üzlethez balra nagy ívbe kanyarodnának, az üzlettől kiálló autók szintén balra, nagy ívbe kanyarodnának ki az OTP és a Rosman közül.

Ha a közlekedési irány megfordulna, akkor a Bocskai iránya a Kisfaludytól vezetne a Szent István útig, tehát (a Rosman és OTP közül) a kocsik jobbra, kis ívben jöhetnek ki a Bocskaiba, a bevásárolni igyekvők pedig szintén jobbra, kis ívben mehetnek be a bolthoz vezető útra, a régi piac tér felé.

A megnyíló CBA üzletháznak infomációink szerint összesen 25 parkolója van az épület mellett, ami azt jelenti, hogy a Bocskaiban parkolási gondok lehetnek és nagyobb forgalom várható, amely szintén nehezítheti a közlekedést.

A kérdés nyilvánvalóan jelentősen megosztaná a városlakókat, hiszen a többség nyilván aszerint mondana erről véleményt,hogy az út iránya egybeesen azzal, ahogyan ő maga is egyszerűbben közlekedik, saját otthona elhelyezkedése alapján.

Önnek mi a véleménye? Szavazzon!

Izing Antal

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása