Bartha Peti lőtt négy gólt!

2008.11.13. 21:29

Nitti, Bajor sérülés miatt hiányzott, Mérey pedig még az eltiltását tölti. Csontos hosszú idő után újra a kezdőcsapatban kapott helyett.

Bicskei TC: Rigó – Tóth, Gáll, Varga, Szabó B. – Pozsgai, Szentjobbi, Boros, Bartha G. – Bartha P., Csontos.   
Pusztavámi TK: Kiss – Kertai, Takács, Jambricska, Zóka – Nánási, Fráncsi, Németh, Bartos – Pauker, Csizi.

A Bicskei TC hamar a vendégek tudtára adta, hogy ki az úr a háznál, hiszen a 8. percben már vezettünk! A két fiatalember Boros és Pozsgai összjátéka után az utóbbi nyargalt el a jobb szélen, majd remekül adott középre és az érkező Bartha P. a kapuba fejelt. 1-0.
Támadásban maradt a hazai csapat, a vendégek a félpályát se nagyon lépték át. Előbb Varga fejelt fölé, majd Szentjobbi bombája jött ki a kapusról, de nem volt érkező.
Csontos szintén fejjel veszélyeztetett, majd jött az újabb bicskei gól.
A 28. percben Csontos kapott remek labdát a bal oldalon, kapura tört, majd önzetlenül Bartha P. elé tálalt és a gólzsákunk a kapuba passzolt. 2-0.
Öt perccel később Bartha P. kényszerítőzött Csontossal és a remek ütemben visszakapott labdával kapura tört, majd a kifutó kapus mellett is elhúzta a labdát és az üres kapuba passzolt. 3-0. Hattrick!

A két ék Csontos, de legfőképp Bartha Péter semlegesítése megoldhatatlan feladatot jelentett a vendégcsapat védőinek ezen a délutánon, aki így bő félóra alatt lőtt mesterhármasával gyakorlatilag eldöntötte a mérkőzést.
A szünetben Szabó Dani állt a bicskei kapuba és Agyagási is pályára lépett.

Szépített a vendégcsapat, Németh beadását Csizi levette, majd a kapu jobb oldalába lőtte. 3-1.

Csereként Szalcinger is beállt, majd a 66. percben szépségdíjas góllal nőtt az előny! Szentjobbi ívelt a kapu elé egy szabadrúgást balról és Bartha P. – ki más? – a védők közül remekül fejelt a jobb felső sarokba. 4-1.

A vendégcsapat küzdött becsülettel, de csak kapufákig jutottak. Előbb Csizi lőtt egyet, majd nem sokkal később a csereként beálló Kiss egyszerre kettőt!
Az eredmény azonban már nem változott.

A Bicskei TC főleg az első félidőben mutatott jó játékának köszönhetően simán nyerte a mérkőzést. Bartha Peti négyszer is szót fogadott a szurkolóknak, hogy lőjön egy gólt!

Gratulálunk!
Az ifjúsági csapat 7-1-es gólparádédét rendezett! A gólokat Antoni László 2, Boros Dávid 2, Máté Attila, Balogh Kocka és Mitru László szerezték.

Gratulálunk! 

Széplaki 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása