A bicskei rendőrségre még a közelmúltban tett feljelentést egy kft. sikkasztás miatt, a cégnél ugyanis azt gyanították, hogy valakik dézsmálják a külföldre menő kamionjaikat. A héten szerdán délelőtt egy bicskei gáz-cseretelepen csaptak le az egyenruhások a fosztogatókra, akik között a kamion sofőrjét is üdvözölhették. A hat fős csoport épp a kozmetikumokból álló rakomány átrakodását végezte a telepen, amikor a rendőrök megjelentek és igazoltatták a jelenlévőket. Így derült ki, hogy a rakodás a kamionsofőr hatékony közreműködésével folyt, s a csapat tervei szerint a jármű rakományának jelentős megritkítása után folytatta volna útját a fuvarlevélen szereplő célország felé - ahol talán csak hetekkel a lepakolás után derült volna ki, hogy jócskán hiányzik belőle - értesült a HavariaPress.

A hat férfit előállításukat követően meg-, illetve kihallgatták a nyomozók. A kamion sofőrjét, illetve két másik bicskei férfit sikkasztás kísérletének megalapozott gyanújával őrizetbe vettek, az ő előzetes letartóztatásukról pénteken délután dönt a bíróság. Az ügy szálainak felgöngyölítésén tovább dolgoznak a bicskei nyomozók.

Forrás: STOP 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása