Jegyek a Homály Sörbárban vásárolhatók február 20-ig. A Bicskei Sportbál bevétele a Bicskei TC terveit fogja szolgálni. A báli vacsora egyik menüjében vegyestál van gazdagon, a másodikban paprikáscsirke nokedlivel, a harmadik "sportos menü", amiben sajtok, saláták és gyümölcsök lesznek.

A BTC elnöksége, közgyűlésének tagsága, szurkolói és sportolói jó hangulatot szoktak teremteni a mulatságon, amelyre várnak minden sportot és jó társaságot kedvelő embert. Jótékony árverés is lesz a bálon, mert a Korona Étterem tulajdonosa árverésre ajánlotta fel a birtokában lévő magyar válogatott mezt, amelyen Erwin Koeman szövetségi kapitány és az összes válogatott focista aláírása szerepel!

Mónos István az árverés bevételét a Bicskei TC fiatal labdarúgóinak ajánlja fel, a németországi bajnokságra utazó csapatok anyagi költségéhez hozzájárulva. Árverezik ugyanitt a KEK győztes MKB Veszprém - Pizzafaló tulajdonában lévő, összes játékos által aláírt mezét. A bevételt a tulajdonos a Bicskei TC női kézilabda csapatának ajándékozza. A tavalyi árverés sikere hozta meg a kedvet 2009-re. Tavaly az FTC Bajnokok Ligája csapatának játékosai által szignált labdát árverezték a sportbálon, amely 150 ezer forintot hozott a Bicskei TC jövőjének, az utánpótlásnak.

Csak a Bicske!

Izing Antal

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása