A tornát a szervező képviselőjeként, Tiber László nyitotta meg. ("Elég egyszer megnéznem egy játékost és még csak nem is kell ahhoz jól játszania, hogy lássam mire képes")

Az FC Fehérvár által tavaly beindított, és a résztvevők körében nagy sikert aratott labdarúgó tehetség kiválasztó program idei második állomásán 7 település képviseltette magát: Csákvár, Pázmánd, Agárd, Felcsút, Etyek, Bicske és Szár.

A csapatok két csoportra osztva kezdték meg a nem mindennapi küzdelmet.

A bicskei fiatalok az első mérkőzésüket a nagy vetélytárs és a tornagyőzelemre is esélyes Felcsút csapatával játszották. A lelkes bicskei ifjú titánok a mérkőzés első pillanataitól uralták a játékot, a labdát folyamatosan az ellenfél térfelén tartották. A 2. percben Szerencsés Krisztián (Cincó) bombagóljával megszerezte a vezetést csapatunk, mely a srácok további jó játékához megadta az alaphangot.

A Felcsút fiataljai egy lecsorgó labdából még egyenlíteni tudtak, de Cincó és Jakab Dániel (Danó) góljaival bebiztosították a győzelmet.

A sikeres kezdéshez nagymértékben hozzájárult Fekete Zsolt (Zsoltika) kitünő védőmunkája, Komáromi Dávid (Dádó) magabiztossága, Tóbiás Bence (Bence) friss lendülete, Proszammer Richárd (Ricsi) parádés védései.

A sikeres kezdést követően a csapat lendületét megtartva, megnyerte 2. mérkőzését is Pázmánd ellen 2:0-ra. Gólszerzők: Danó; Cincó

Ezzel csoportjában megszerezte az első helyet.

A másik ágon Csákvár és Szár küzdött a csoportgyőzelem megszerzéséért, mely végül a Szár csapatának sikerült.

A helyosztókon a 3. helyért:
Csákvár - Felcsút 2:2 (büntetőkkel a Felcsút csapata szerezte meg a 3. helyet)

Döntő:
Bicske - Szár 3:0 /gólszerző: Danó (3)/

A csapat házi gólkirálya Jakab Dániel lett 5 góllal.
A torna legkevesebb gólját Proszammer Richárd kapta (1).

A bicskei "Aranycsapat" névsora:
Proszammer Richárd, Szerencsés Krisztián, Komáromi Dávid, Jakab Dániel, Dóbiás Bence, Fekete Zsolt
Gólszerzőink: Szerencsés Krisztián 4 gól, Jakab Dániel 6 gól
Kapusunk, Proszammer Ricsi ismét kiemelkedően védett.

Gratulálunk! Hajrá BTC!

Forrás: bicskeitc.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása