Nézzük a két gárda elmúlt évekbeli meccseit...

2006 tavaszán még a kiesés ellen harcolt a két csapat és akkor a tavaszi zárómérkőzésen Nitti, Szentjobbi, Vanicsek és Varga góljaival 4-1-es bicskei siker született. Ugyanez év őszén Fehérváron Szentjobbi és Rozmán góljaival 2-0-ra nyertünk, majd tavasszal az Alba Regia 4-1 arányban nyert Bicskén és vitte el a pontokat.

Az előző bajnokságban Bicskén 3-2-es bicskei győzelem - gólszerző Bartha P. 2, Bajor és , majd az elmúlt évben háromszor is találkozott a két csapat, immár a bajnoki címért zajló versenyfutás jegyében és a Magyar Kupában is - részünkről nem sok sikerrel.

2008 májusában Szalczinger góljával vezetett a Bicskei TC, majd a szünet után fordított az Alba és 3-1-re nyert. Ősszel a sóstói bajnoki nyitányon 3-2-re nyertek a hazaiak, Rigó kiállítása miatt egy órán át emberhátrányban játsszva. Góljainkat Bartha P. és Varga szerezték. A kupában is az Alba Regia jutott tovább, 3-1-es sikerével. Van mit törleszteni! Gyerünk fiúk!

A játékoskeretünkben télen több változás is történt. Érkezett Kosztelnik Miklós, aki az Ete SE csapatától tért vissza, Felcsútról Szabó Péter is visszaigazolt és az Ausztriából hazatérő Horváth Zoltán is játszott már Bicskén. Érkezett még Mórról Szabó Dániel, távozott viszont Bajor Balázs, aki Válban folytatja.

A Bicskei TC játékoskerete:

kapusok: középpályások:
Rigó Gábor Nitti Tamás
Kosztelnik Miklós Boros Zoltán
Szabó Dániel Pozsgai Mihály
  Szentjobbi István
védők: Mérey Márk
Tóth Róbert Dupai János
Gulyás István Bartha Gergely
Szabó Dániel Agyagási Ákos
Gáll Tamás  
Varga Gábor csatárok:
Szabó Péter Bartha Péter
Szabó Balázs Csontos Mihály
  Szalczinger Gábor
edző: Erdész Ferenc Horváth Zoltán


Várjuk szurkolóinkat vasárnap 14.30-kor, hogy minél nagyobb létszámban buzdítsák a csapatot, úgy mint eddig, a tizenkettedik játékosként!

Hajrá BTC!

Forrás: bicskeitc.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása