A szerződő felek célja, hogy a labdarúgást kedvelő gyermekeket, fiatalokat megfelelő színvonalú felkészítésben részesítsék, játéklehetőséget biztosítsanak, továbbá lehetővé tegyék számukra a megfelelő szintű labdarúgóképzést.

A tehetséges és arra alkalmas fiatalok megfelelő tehetséggondozásban részesüljenek, minél több gyermek vegyen részt az utánpótlás-nevelés rendszerében és a kiemelkedő tehetségek számára a szakmai, erkölcsi és értelmi fejlődést a lehető legmagasabb szinten biztosítsák.

- Jól járhat ezzel Bicske TC és a felcsúti Puskás Akadémia valamint az a fiatal, aki a szüleivel egyeztetve önállóan úgy dönt, hogy labdarúgó pályafutását az Akadémián folytatja - mondta lapunknak Széplaki Árpád BTC elnök. A Puskás Akadémiának 10 partneregyesülete van, Bicske lenne a "legközelebbi". A szerződés bármikor felbontható. A klub elnöke kiemelte, hogy ezt a Puskás Akadémiával való partnerséget a gyerekeknek, ifjaknak is köszönhetjük, mert a BTC serdülők háromszoros bajnokok, az ifjúsági csapatunk pedig 2008-ban lett az!

(ia)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása