A mérkőzéseket az eddigi gyakorlatnak megfelelően a szabadban játszották, a Felcsút SE center pályáján.

Az U9-es korosztály a napos, ellenben szeles, hűvös vasárnap délelőtti időben nyújtott játékával feledtette a nézőkkel, szülőkkel és a szakvezetőkkel a nem éppen tavaszias futballbarát időjárás okozta kellemetlenséget.

A Bicskei U9 csapat tagjai:

Proszammer Richárd (Ricsi)
Fekete Zsolt (Zsoltika);
Komáromi Dávid (Dádi)
Németh Éva (Évi)
Nagy Dominik (Doma)
Tóbiás Bence (Bence)
Jakab Dániel (Danó)
Szerencsés Krisztián (Cincó)
Edző: Ágoston László

A Bicskei TC fiataljai a Pázmánd SE csapatával játszották első mérkőzésüket, ahol az első perctől kezdve uralták a játékot, és folyamatosan dolgozták ki a gólhelyzeteket.

Az erőteljes támadójáték meghozta a várt eredményt, Danó 2 góljával 2:0-ra nyertünk. Proszammer Ricsi a kevés, de annál veszélyesebb pázmándi támadásoknál a tőle megszokott magabiztossággal hárított minden esetben a kapus poszton.

A jó formát - áthatolhatatlan védelem, erős középpálya, gólerős támadójáték - következő két meccsen is biztosan hozta a csapat.

Bicskei TC - Szár KSE: 2:0 Gólszerző: (Cincó 2)
Bicskei TC - Etyek SE: 2:0 Gólszerző: (Cincó 2)

A negyedik mérkőzésünket az örök rivális Felcsút SE U9-es fiataljaival játszották. A számunkra kedvezőtlen sorsolás következtében a mérkőzések között nem volt lehetősége a csapatnak pihenőre. Ez kihatással volt némileg a játékra, de a győzni akarás és a lelkesedés legyőzte a fáradságot. Sikerült gólhelyzetet is kialakítani, de a befejezés már nem sikerült.

Bicskei TC - Felcsút SE: 0:0

Így csapatunk, egyedüli veretlenként, kapott gól nélkül a képzeletbeli dobogó első fokán végzett!

A csapatban mindenki nagyon jó teljesítményt nyújtott, Ricsinek nem ez volt az első tornája, melyet végig védve, kapott gól nélkül fejezett be.

A szervezők csapatunk két tagját jutalmazták oklevéllel a nyújtott játékuk alapján:

Fekete Zsolt > kiemelkedő védőjátéka elismeréseként
Szerencsés Krisztián > kiemelkedő támadójátéka elismeréseként

A NUPI programban való részvétel célja nem az eredményesség, hanem a tehetséges labdarúgók felfedezése, kiszűrése. Fontos hogy valamennyi fiatal közel egyforma időt töltsön a pályán játékkal.

Gratulálunk a fiúknak, HAJRÁ BTC!

Forrás: bicskeitc.hu 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása