Szakmai partnereink száma már meghaladja az egy tucatot Mátészalkától Nagykanizsáig, de a szomszéd város mindeddig külön úton járt. Tegnap óta azonban együttműködünk a Bicskei TC-vel - írja a pfla.hu -, amely három év múlva ünnepli majd centenáriumát, remélhetőleg jó állapotban és bizakodó hangulatban. Ebben igyekszik a segítségére lenni intézményünk is, amely Mészáros Lőrinc elnöknek a PTV számára adott nyilatkozata szerint kiveszi majd a részét a mostoha sorsú bicskei sportpálya felújításából.


Széplaki Árpád sportköri elnök elmondta, hogy az egyesület keretein belül több mint kétszázan futballoznak Bicskén, Tessely Zoltán polgármester pedig arról beszélt, hogy az utánpótlás-nevelés ügyéért az önkormányzat is kész anyagi áldozatot hozni.

A bicskeiek főként szakmai segítséget és az infrastruktúra javulását (no meg egy-két jó futballistát a nagycsapat számára, s néhány kollégiumi helyet a legügyesebb bicskei fiúknak) várják az együttműködéstől, Akadémiánk számára a bázis szélesítése a legfontosabb, és az, hogy egyes fiataljaink számára fejlődési lehetőséget nyújtson a megyei első osztályú avagy a jövőben NB III-as bicskei felnőtt csapat.

A Báder fogadóban tartott ceremónián jelen volt Orbán Viktor, Akadémiánk alapítója is, valamint megtisztelte az eseményt jelenlétével Kovács Ferenc mesteredző, Szakmai Irányító Testületünk tagja, aki szakmai segítségét ajánlotta fel a bicskeieknek. Ugyancsak ott volt a Báder fogadóban Tajti József, a Puskás Akadémia szakmai igazgatója és dr. Vörös József jogtanácsos is.

Forrás: pfla.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása