Rázós ügy

2009.06.05. 00:02

Egy 230V-os villanyoszlop legalsó részén, a bárki számára elérhető lemezburkot ellopták. Így a villanyoszlop aljában szabadon, a néhol szigeteletlen kábelek sokaságának egy része kilóg a szabadba, más része pedig bárki számára elérhető. Ez veszélyt jelent minden arra járónak.

Hiszen vannak közöttünk kezdő fizikusok, akik szívesen vizsgálgatják, ebben most van áram vagy sem. Őszintén remélem erre választ nem kapnak, csak biztonságos körülmények között.

És vannak köztünk állatbarát emberek is, akik szabadidejüket háziállatuk sétáltatásával töltik. Mindannyian ismerjük kedvenceink kíváncsiságát: mindent megszagolnak, megvizsgálnak, megrágcsálnak. S bizony lihegő, nyálas szájuk áramütést okozhat, ami halálos is lehet. Minden háziállat-tartó rémálma!

Emberek, élőlények életébe is kerülhet. Megéri azért a pár dekagramm fémért ami valószínűleg egy Méh-telepen végezte?

Remélem és kérem, hogy az illetékes személyek mihamarabb pótolják a burkot.

Minden perc, minden másodperc számíthat!

Izing Máté, Szent László Általános Iskola - A szerző fotója

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása