A rezsihátralék az iskola önhibáján kívül keletkezett. Végül sikerült az iskolának elérnie azt, hogy ne vigyék el az eszközt, amit a szolgáltató leplombált. A bicskei középiskolához és József Attila Általános Iskolához hasonlóan a zeneiskolát is a Fejér Megyei Közgyűlés tartja fenn, többek között a magyar kormány által megyéhez irányított és csökkenő összegű közoktatási normatívából, ami idén nem érkezett meg Fehérvárra - tudtuk meg a középiskola kapcsán megyei vezetőktől.

1,5 millió forintos bicskei zeneiskolás rezsi-tartozásról hallottunk Székesfehérvárott, de ezt Ádám Annamária igazgató nem erősítette meg. Az iskola beiratkozási ideje ezen a héten csütörtökön zárult.  Az igazgatót az iskola helyzetének írásbeli ábrázolására kérte civil hírportálunk.

Szerencsére a Prelúdium Zeneiskola sarát ezen a héten kifizette a fenntartó.

Izing Antal

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása