Gólzáporos idénynyitó

2009.08.17. 19:07

Varga Gábor, Bartha Gergő és Pozsgai Misi sérülése miatt nem léphetett pályára és Varga Dani bemutatkozására is várni kell még.

Bicskei TC: Kosztelnik - Tóth, Mérey, Gáll, Szabó B. - Nitti, Szentjobbi, Bartha F., Boros - Oláh, Bartha P.

Polgárdi VSE: Mitring - Boda, Komlós, Totsche, Cziczinger - Hollósi, Csizmadia, Kiss R., Takács - Kalapács, Szalai.

Nagyszerűen kezdődött a derbi, a 2. percben már vezetett a Bicskei TC! Mérey labdájával Boros lépett meg a balszélen, majd középre passzolt és a berobbanó Oláh közelről a kapuba lőtt. 1-0.

A 10. percben Szentjobbi adott be szögletet a bal oldalról és a hosszú oldalon érkező Bartha P. a kapuba bólintott. 2-0!

Kalapács lövése jelentette az első eseményt a bicskei kapu előtt, de Kosztelnik a helyén volt, majd a túloldalon Nitti ugratta ki Borost, akinek lövését Mitring bravúrral hárította.

A 40. percben jött a harmadik bicskei dugó! Nitti újabb forintos labdájával Oláh lépett ki és a kifutó Mitring mellett a rövid alsó sarokba passzolt. 3-0. Mesteri befejezés!

A szünetben Boros kért cserét - rosszul érezte magát a szélső -, Végh Ádám lépett helyette pályára és debütált a Bicskei TC kék-sárga mezében.

A csapat mintha benn maradt volna az öltözőben, hiszen kalapács jobb oldali beadásáról mindenki lemaradt, kivéve Hollósi, aki két lépésről a kapuba helyezett. 3-1.

Öt perc múlva már meleg lett a pite, hiszen Szalai labdájával Kalapács indult meg, majd lőtt és a labda a bicskei kapuban kötött ki. 3-2.

Vérszemet kapott a vendégcsapat és némi zavar támadt nálunk, de hamar rendeződtek a sorok. Remek edzői húzásnak bizonyult Csontos becserélése, hiszen régi bölcsesség, hogy a legjobb védekezés a támadás.

A 73. percben minden eldölhetett volna, de a játékvezető még izgulni akart egy kicsit, hiszen Cziczinger buktatta Bartha P.-t a tizenhatoson belül, de az egy méterre álló spori továbbot intett.   

Öt perccel később mindenki fellélegzett: Bartha P. jobb oldalon cselezte ki védőjét, majd középre adott és Csontos kapásból a hosszú sarokba lőtt. 4-2!  

Végére maradt még két bicskei helyzet, előbb Nitti beadásáról oláh maradt le a kapu torkában, majd bartha P. fejese kerülte el a vendégkaput.

A Bicskei TC elsősorban első félidei nagyszerű játékával és magabiztos helyzetkihasználásának köszönhetően győzelemmel kezdte a bajnokságot, nagy örömet szerezve szurkolótáborának!

Gratulálunk!

Ifjúsági csapatunk nagyszerű játékkal, 6-1 arányban győzte le a bajnoki címet védő Polgárdi legénységét!

Álljon itt e remek győzelem főszereplőinek névsora:

Bicskei TC: Miklós Balázs - Simorádi Dávid, Mitru Péter, Szoldáth Dániel - Gulyás István, Bajrami Arjanet - Balogh József, Boros Dávid, Sándor Dávid - Jelinek Zoltán, Németh Zoltán. Csereként Németh Medárd, Németh Richárd és Buda Péter.

Gólszerzők: Jelinek 5', Németh Z. 17', Jelinek 25', Gulyás 48', Boros 71' és Balogh 87'.

Gratulálunk!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása