Ezt az információnkat sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta Kutenics Péter mentőállomás-vezető mentőtiszt. Indoklásában kérte olvasóink megértését, mint mondta: "ennek az értesülésnek a kommentálása nem tisztem".

A bicskei mentők 40. születésnapjuk előtt is igen sokat mennek - tájékoztatott a mentőtiszt. Az autóbaleseteket továbbra is a gyorsan és figyelmetlenül vezető autósok okozzák, például az autópályán. Számos esetben ér baleset italos állapotba kerülteket saját otthonaikban. A gyógyszermérgezéses esetek valóban elszaporodtak.
A hidegfrontok átvonulásakor megnő a szülések száma is.

A mentőiszt arról tájékoztatta portálunkat: a fővárosi augusztus 20-i ünnepségre 19 megye küld autót. Fejér megyéből  bicskei személyzet indul székesfehérvári tartalék, ápolós mentőkocsin a budapesti szolgálatra.  

Izing Antal

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása