A támadók éppen a páncélautó feltörésén dolgoztak, mikor a rendőrök megérkeztek. A rablók tüzet nyitottak a kocsira, és az egyik rendőr megsérült. A támadók végül elmenekültek egy fekete Audi kombival, a rendőrség azóta is keresi őket. A helyszínelés idejére a főváros felé vezető oldal forgalmát Bicskénél kiterelik, majd az autósok Herceghalomnál térhetnek vissza a pályára.

Egy fekete kombi Audit keresnek a rendőrök, ilyen autóval voltak ugyanis a fegyveresek, akik megtámadtak egy pénzszállítót az éjszaka az M1-esen és megsebesítettek egy rendőrt is. A rendőrök az éjszaka lezárták az M1-es autópályát, ahol a támadás történt, de a fegyveresek elmenekültek.

A rendőrségre éjfél után nem sokkal érkezett jelzés a támadásról, a helyszínre azonnal járőrök indultak. A rablók még éppen a páncélautó feltörésén dolgoztak, mikor az első rendőrautó megérkezett. A támadók tüzet nyitottak a kocsira, az egyik rendőr megsérült a szétrobbanó szélvédőtől, társa nem sebesült meg. Közben érkezett meg Győr-Moson-Sopron megye felől egy menekülteket szállító rendőrségi busz is, mely éppen arra haladt el. A fegyveresek rájuk is lőttek, de a buszban nem sérült meg senki. A támadók elmenekültek. A pénzszállító sofőrje és kísérője szintén nem sérült meg.

R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy a támadók - pontosan nem tudni hányan - egy fekete színű, kombi Audival menekültek el. A járművet és a támadókat keresi a rendőrség.

Forrás: Kék Duna Rádió

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása