A hivatalos nevén VII. Országos Tűzoltó Szakmai és a III. Országos Veszélyhelyzeti Felderítő Csoportok Szakmai Vetélkedőjének országrészi selejtezője 2009. október 7-én, Dunakilitin került megrendezésre.

A bicskei csapat ismét helytállt a küzdelemben és kategóriájában, csapatversenyben az első helyet szerezte meg. Az egyéni versenyben Czirkelbach Viktor első lett a gépkocsivezetők között, Havai Róbert első, Szabácsik Tibor harmadik lett a beosztotti állományból, Győrik Szabolcs szintén első lett az irányítói kategóriában. A vetélkedő országos döntője Pakson, november 6-án és 7-én kerül megrendezésre.

Az országrészi selejtezőn a hivatásos tűzoltóságoknál Győr és Budapest, a létesítményi és önkéntes tűzoltóságoknál a Bicskei Önkéntes Tűzoltóság és FER Százhalombatta, míg a Veszélyhelyzeti Felderítő Csoportok versenyében Győr-Moson-Sopron és Fejér megye a továbbjutó.

Bicskei Önkéntes Tűzoltóság

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása