A nemzetközi sajtó a magyarok dicséretével van tele, hiszen a csapat a legjobb négy közé egyetlen európaiként került be, a negyeddöntőben kiesett az Európa-bajnok Németország, az Eb-2. olaszokat Magyarország verte ki.
hirdetés

Az olasz lapok kiemelik, hogy a magyarok a csehekkel vívott hosszabbításos nyolcaddöntő után a negyeddöntőt is végig bírták erővel, hiába egyenlítettek kétszer is az olaszok, Magyarország nem tört össze.

Némethék szombaton a Vörös-tengernél lazítottak, vasárnap már a Ghána elleni meccsre hangolódtak. A szövetség honlapja szerint a vezetők DVD-felvételekről elemezték az afrikaiak játékát.

Kenyeres Imre másodedző szerint erősek, gyorsak és jól képzettek a ghánaiak, villámgyors kontráikkal okozzák a legnagyobb veszélyt. A magyar csapatnak csak szervezetetten, türelmesen, csapatként küzdve van esélye a győzelemre. Nem szabad elfelejteni, magyar csapat FIFA-rendezvényen az 1954-es világbajnoki döntő óta nem jutott ilyen messzire.

A csapat taktikáját alapvetően befolyásolja, hogy eltiltás miatt hiányzik majd Takács Péter, a védelemből Szekeres Adrián és a magyar együttes eddigi legjobbja, Koman Vladimir.

Rajtuk kívül csak a kisebb sérüléssel bajlódó Simon Ádám játéka kérdéses. A játékosok mellett valószínűleg a szövetségi edző Egervári Sándor is eltiltást kap, hiszen őt is kiállították az olaszok ellen (az elődöntőben bárki kaphat sárga lapot, a bronzmeccsen vagy a döntőben csak olyan játékos nem játszhat, akit az elődöntőben kiállítanak).

Forrás: Sport Géza

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása