Tisztelt Bicskei Vállalkozók!

Bicske Város Önkormányzatának Képviselő-testülete BICSKE KÁRTYA létrehozását határozta el.

Célja, hogy Bicske város lakosságának kedvezményes belépést biztosítson a város által fenntartott intézményekbe és az általa megszervezésre kerülő eseményekre, ill. a résztvevő vállalkozások által adott kedvezmények kihasználásának lehetőségét megteremtse.

Az Önkormányzat olyan lokálpatrióta üzleti összefogást kíván létrehozni városunkban, amely kedvező a bicskei polgároknak, a kereskedelmi és vendéglátó helyeknek is. Ez egy olyan kezdeményezés, ami néhány városban már jól működik, és évek óta alkalmazzák egyre nagyobb sikerrel.

A regisztrált elfogadóhelyeken a termék vagy szolgáltatás árából a névre szóló kártya tulajdonosát minimum 5% kedvezmény illeti meg, ezt a mértéket a szolgáltató határozza meg.

Miért jó ez az Ön intézményének/cégének?

Az Önkormányzat évente együttműködési megállapodást köt a szolgáltató céggel, melyben a szolgáltató részéről részletesen meghatározza a kedvezmény mértékét. Az Önkormányzat ezért cserébe promóciós lehetőséget kínál (ingyen tv hirdetés, cégismertető a honlapon, szóróanyagokon folyamatosan frissítve, aktualizálva).

Várjuk azon kereskedők és szolgáltatók jelentkezését, akik szeretnének csatlakozni a Bicske Kártya kereskedelmi elfogadóhelyeinek köréhez.

Kérem, szíveskedjen tájékoztatni október 31-ig a muvelodes@bicske.hu elektronikus címen vagy a 22/566-500-as telefonszámon, hogy ebben a programban részt tud-e vállalni? Illetve arról is kérem szíves tájékoztatását, hogy milyen kedvezményt tudna (%-os arány meghatározásával) nyújtani a kártyával rendelkezők részére.

Bicske, 2009. október 7.

Tisztelettel: Tessely Zoltán polgármester

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása