Hétfőtől lezárva

2009.10.14. 16:15

Aki mégis "bemászik" az iskola területére, az ellen a rendőrségen birtokháborítás miatt kezdeményez eljárást az intézmény vezetése. Az épületbe – a Prohászka utcai épülethez hasonlóan – csak csengetéssel, illetve külön engedéllyel lehet bejutni. *

Jó egy héttel ezelőtt a kerítésre, illetve az iskola bejáratánál kihelyezett, az intézmény igazgatójának aláírásával ellátott plakát tájékoztatja az arra járókat a döntésről. Bárányos József igazgatótól megtudtuk, hogy a döntésre azért volt szükség, mert az utóbbi időben - főként éjszakánként - "bandákba verődött" fiatalok randalíroztak az iskola udvarán. Ezt másként nem tudják megakadályozni csak úgy, hogy az udvart folyamatos zárva tartják. Az igazgató úr elmondta azt is, hogy a sportpályákon sportolni vágyó fiataloktól nem kívánják a jövőben sem elvenni a lehetőséget. Abban az esetben, ha egy-egy sportolni vágyó társaságból lesz olyan, aki felelősséget vállal a rendért, az állagmegóvásért, a jövőben is lehetőséget kap a pályák használatára. Ebben az ügyben, a részletek megbeszélése érdekében Bárányos József igazgató urat kell megkeresni.

Forrás: bktvweb – D. Gy.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása