Több helyről kaptuk a jelzést: adósságunk van a Gimifesztivál bevételéről szóló elszámolás kapcsán. A szülők irányában már publikussá tettük az adatokat, de a nyilvánosságot (ezáltal az iskolánkhoz közvetlenül nem kötődő támogatóinkat) még nem tájékoztattuk számszerűen. Ennek egyik oka az, hogy végleges összeget nem tudunk (mind a mai napig), hiszen vannak megígért pénzösszegek, melyek még nem érkeztek meg, többek között olyanok is, melyekről szerződést kötöttünk.

Most azonban közzé tesszük a mostani állapot (jelenlegi tudásunk) szerinti adatokat.

Kiadás:

720 000 Ft - hangosítás, elektromos szerelés, együttesek útiköltsége, Guiness-rekord kísérlet stb.

Bevétel:

1 721 000 Ft - támogatójegy, adomány
342 000 Ft - szerződéses támogatás
6 940 000 Ft - szakképzési támogatás (működésre nem fordítható)

Ígéretek:

6 000 000 Ft - szakképzési támogatás (működésre nem fordítható)
1 370 000 Ft - támogatás

Jelenleg tehát azt mondhatjuk, hogy a Gimifesztivál tiszta bevétele 8 283 000 Ft volt, de ha a megígért támogatások megérkeznek, ez az összeg 7 370 000 Ft-tal nőhet.

Üröm az örömben, hogy ezen összegek jó része (a szakképzési támogatások) "címkézett", tehát épp arra nem fordítható, amire a legjobban kellene: áram-, gáz-, víz- és telefonszámla kiegyenlítésére, működésre. Ugyanakkor a szakképzési pénzből fejlesztéseket tudunk megvalósítani, például a tél folyamán egy minden igényt kielégítő multimédiás szaktantermet és egy az idegen nyelvi képzést segítő számítógéptermet tervezünk felszerelni.

Kevés a szó, hogy kifejezzük köszönetünket mindazoknak, akik bármilyen módon támogattak minket. Erőt és hitet adtak számunkra. Erőt diákjainknak, tanárainknak, dolgozóinknak, a szülőknek, akik fantasztikus lendülettel, kitartással hihetetlenül sok munkát és energiát fektettek a rendezvénybe, s hitet mindannyiunknak, hogy a bicskeiek és környékbeli települések nem hagyják sorsára a kistérség egyetlen középiskoláját, hanem kiállnak mellette.

Nagyon köszönjük!

Vajda János Gimnázium

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása