Minden kategóriában sikerült a képzelt dobogó valamelyik helyét elfoglalniuk.

A bicskei csapat az önkéntes/létesítményi tűzoltóságok kategóriájában összesítésben a II. helyet szerezte meg. A győztes a meghívás alapján, "versenyen kívül" induló Paksi Atomerőmű létesítményi tűzoltósága lett, akikről tudni kell, hogy az ország legjobban képzett és fizetett tűzoltói közé tartoznak.


A köztestületi önkéntes tűzoltóságok között így is Bicske az első! Egyéni indulóink közül Czirkelbach Viktor első helyen végzett a gépjárművezetők között. Beosztotti kategóriában Havai Róbert harmadik, irányítói kategóriában Győrik Szabolcs szintén a harmadik helyen végzett. Rajtuk kívül a megyei, az országrészi, illetve az országos versenyen a csapatban részt vettek: Jakab Sándor, Molnár Péter, Szabácsik Tibor, Lugosi András és Magyar Balázs.

Megyénket képviselte a versenyen a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Veszélyhelyzeti Felderítő Csoportja, három fővel. Udvardi János pv. fhdgy. gépjárművezetőként, Geiger Zoltán tű. őrgy. a technikusok mezőnyében állhatott a dobogó legfelsőbb fokára. A csapatversenyben is Fejér megye lett az első.

Gratulálunk valamennyiüknek a szép eredményhez! A felkészülésben a csapat segítségére volt a Repülőtéri Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Farkas Tünde, a bicskei Orvosi Rendelő munkatársa és Kutenics Péter a Bicskei Mentőállomás vezetője. Köszönet a hatékony segítségért!

Győrik Szabolcs

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása