A képviselők úgy döntöttek egy megbeszélésükön nemrég, hogy a bölcsőde fejlesztésére, december 1-jei beadási határidőre kiírt pályázatot az idő rövidsége miatt nem adják be, viszont egy esetleges új bölcsőde kialakítására megfelelő helyszínt keresnek az önkormányzat tulajdonában lévő ingatlanok közül.

Az új bölcsőde építésére engedélyes terv készítését minél előbb el kell kezdeni, különös tekintettel a csoportszobák számának bővítését illetően. Megfelelő pályázati kiírás esetén a megvalósítás érdekében minél előbb pályázatot kell benyújtani - áll az értekezlet kivonatában.

Az újonnan létrehozott Bicskei Gazdasági Szervezet kapcsán is született döntés: minden eshetőségre felkészülve meg kell vizsgálni, hogy a dolgozók két munkáltató közötti átadás-átvételével kapcsolatosan milyen problémák merülhetnek fel - hangzott el az értekezleten. A képviselők a következő testületi ülésre érveket sorakoztatnak fel a Városüzemeltető Kft. megszüntetése, illetve megtartása mellett.

Forrás: fmh.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása