Nézőink szavazatainak köszönhetően harmadszorra is megnyertük az Eutelsat-Hot Bird műholdas televíziós verseny Közönségdíját (People's Choice Award) - adta hírül a Duna TV.

Az egyik legrangosabb televíziós kitüntetést, a Hot Bird- díjat Cselényi László, a Duna Televízió elnöke vette át péntek este, a Velencében tartott díjátadó gálán. A Duna TV 20 ország 150 televíziós csatornája közül érdemelte ki a legjobbnak járó elismerést.

2006-ban és 2008-ban már sikert arattunk Velencében, a harmadik alkalommal kiérdemelt Közönségdíjjal azonban televíziós történelmet írtunk: a pályázó csatornák közül kizárólag a Duna Televíziót jutatta fel nézőserege háromszor is a dobogó legfelső fokára Közönségdíj kategóriában. Idén a pályázók között volt román, lengyel, német, osztrák, bolgár, szerb, olasz, brit, svájci, francia, török, albán, orosz, ukrán katari, nigériai, dél-afrikai és kínai televíziós társaság is.

A 17 éve sugárzó, számos nemzetközi-és hazai kitüntetéssel jutalmazott csatornánk nemcsak a Közönségdíjat hozhatta haza Velencéből: egy nemzetközi televíziós szaktekintélyekből álló, független zsűri a legjobb három csatorna közé nominálta "Nemzeti Ablak" kategóriában 20 ország 150 televíziós adója közül. Ebben a kategóriában a nevezés feltétele egy részletes, a televízióról szóló pályázat és egy kisfilm elkészítése volt. A Duna Televízió Kázsmér Kálmán, a csatorna vezető rendezőjének filmjével pályázott.

Köszönjük szavazatát!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása