Ahogyan az Ön címére közel egy hete elküldött, tájékoztatást kérő levelemből is kiderülthetett  - a bicske.info szeretne  immár arról is  hírt adni,  hogy a térfigyelő-ügyben érdemben mit sikerült elérni.

Hogy áll a bicskei térfigyelő-rendszer különben kiváló tervezete első éves születésnapján? Ez a (valóban helyi) téma valószínűleg minden Bicskéhez kötődő szerkesztőséget és minden Bicskén élő olvasót édekel az eredményesebb bűnmegelőzés érdekében. Ha érthető is, mégis  elég szűkös kis híradás egy évvel a bicskei térfigyelő lehetőségének választói köztudatba ívelése után az, hogy nincs rá pénz. Ezt tudjuk. Pénz nincs. Vagy mégis?

Az itt élők ma már nem túl gyakori, de rendszeresen visszatérő kérdése a jelen állapotokról szóló beszélgetések közben: "Nem tudod, mi újság a térfigyelővel? Lesz ebből valami?  Mi ez a csend körülötte? Csak ígéret volt?"

Várom szíves válaszát, minden Olvasónkkal együtt.

Köszönettel:

Izing Antal

Bicske, 2009. november 30.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása