A közszolgálati jogviszony időtartama: határozatlan idejű közszolgálati jogviszony

Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő

A vezetői megbízás időtartama: vezetői megbízás határozatlan időre szól

A munkavégzés helye: Fejér megye, 2060 Bicske, Kossuth tér 14.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

A helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. tv. 36. §-ában foglaltak szerinti, valamint a Ktv. 45. §. (6) bekezdésében hivatkozott körzetközponti jegyzői feladat- és hatáskör ellátása.

A munkakör betöltője irányítása alá tartozó szervezeti egységek megnevezése: Bicske Városi Polgármesteri Hivatal, Irányítása alá tartozó személyek száma: 78 fő

Jogállás, illetmény és juttatások: A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a köztisztviselők jogállásáról szóló 1992. évi XXIII. törvény, valamint a Polgármesteri Hivatal Egységes Közszolgálati Szabályzata rendelkezései az irányadók.

Pályázati feltételek:
- magyar állampolgárság
- cselekvőképesség,
- büntetlen előélet
- főiskola, igazgatásszervezői vagy állam- és jogtudományi doktori képesítés vagy okleveles közigazgatási menedzser szakképesítés és jogi vagy közigazgatási szakvizsga vagy az OKV elnöksége által a teljes körűen közigazgatási jellegűnek minősített tudományos fokozat alapján adott mentesítés illetve a szakvizsga kinevezéstől számított egy éven belüli megszerzésének vállalása, és közigazgatási versenyvizsga vagy az alól jogszabály alapján mentesség
- vagyonnyilatkozat-tételi eljárás lefolytatása
- legalább kétévi közigazgatási gyakorlat

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:
- egyetem, állam- és jogtudományi,
- közigazgatásban eltöltött legalább 1-3 év vezetői tapasztalat,
- felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások)
- társalgási szintű idegen nyelvismeret, letelepedési szándék, helyismeret

A pályázat részeként benyújtanó iratok, igazolások:

- részletes szakmai önéletrajz, iskolai végzettséget, szakvizsgát, versenyvizsgát tanúsító okiratok másolata, szakvizsga egy éven belüli megszerzését vállaló nyilatkozat, három hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány, munkakör betöltésével kapcsolatos szakmai, vezetési elképzeléseket tartalmazó program, nyilatkozat, a vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettség teljesítésének vállalásáról, adatkezelési nyilatkozat arról, hogy a pályázat elbírálásában résztvevők a pályázat tartalmát megismerhetik. 

Munkakör betölthetőségének időpontja: A munkakör a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2009. december 14.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Sebőkné Ungvölgyi Szilvia szervezési irodavezető nyújt, a 06-22-566-522. telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

- Postai úton, a pályázatnak a Bicske Városi Polgármesteri Hivatal címére történő megküldésével (2060 Bicske, Kossuth tér 14.). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: SZ-403-49/2009., valamint a munkakör megnevezését: jegyző.

- Személyesen: Sebőkné Ungvölgyi Szilvia szervezési irodavezető Bicske Városi Polgármesteri Hivatal, Fejér megye, 2060 Bicske, Kossuth tér 14. II. 21.

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje: A pályázatot elbírálás előtt az Ügyrendi, Gazdasági és Környezetvédelmi Bizottság vizsgálja. A kinevezésről a Képviselő-testület az elbírálási határidőben dönt. A pályázat kiírója a pályázat eredménytelenné nyilvánításának jogát fenntartja.

A pályázat elbírálásának határideje: 2009. december 31.

A pályázati kiírás további közzétételének helye, ideje: www.bicske.hu – 2009. december 1.

A munkáltatóval kapcsolatban további információt a www.bicske.hu honlapon szerezhet.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása