Több lövés érte a fiatal lányt, ám hogy pontosan mennyi és mely testrészein, illetve hogy e lövések vezettek-e a lány halálához, arról a nem sokkal ezelőtt kezdődött halottszemlét követően lehet csak biztosat mondani - közölte Papp Péter, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója.

Hatalmas rendőri erőket vetettek be a bűncselekmény gyors felderítése érdekében. Az eddigi meghallgatások alapján bizonyosnak tűnik, hogy a fiatal lányt iskolába menet érte a támadás, s az is tudható, hogy nem rablótámadásról van szó, mivel az áldozatnak semmilyen értéke nem tűnt el. A helyszíni szemle, valamint az eddigi meghallgatások alapján semmi nem utal arra, hogy volt szemtanúja a gyilkosságnak, ám több fültanú kiabálásról, illetve lövések dördüléséről számolt be.

A  szülők meghallgatása ezekben a percekben is folyik. Elsősorban a lány kapcsolatrendszerére, illetve a lehetséges indítékokra kíváncsiak a rendőrök, mert pillanatnyilag semmiféle magyarázat nincs arra, hogy miért kellett meghalnia egy iskolába igyekvő 16 éves fiatalnak.

Péntek reggel fél nyolckor járókelők arról tettek bejelentést a dabasi rendőrkapitányságra, hogy egy fiatal lány holtteste hever Gyál egyik utcájában. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya nagy erőkkel kezdte meg a helyszínelést, az adatok gyűjtését, illetve a tanúkutatást és igazságügyi orvos szakértőket is bevontak. A rendőrség emberölés miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást




MTI

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása