A bolt bejáratához érkező vásárlóknak, a szolgálatuk végén lévő bicskei tűzoltóknak rendhagyó körülmény tűnt fel. A hölgy sosem szokott a zárási idő előtt bezárni. Ha bezár, lehúzza  a vashálót és a Zárva táblát  helyezi ki. Mégis a Nyitva tábla maradt kinn. Az ajtó üvegén belülre néztek a fiúk. Mozgást észleltek. Hangokat is hallottak. A helyzet több volt mint furcsa,  rendőrt hívtak. A bicskei rendőrkapitányság járőrei azonnal a helyszínre értek.. A magukat szolgálatba helyező tűzoltók addigra pajszert hoztak.  Ajtó ki, járőr be. A tatabányai, 40 év körüli bűnöző - enyhén szólva -, kézre került....3 bicskei rendőr és 3 bicskei tűzoltó jóvoltából.

A fizikai és lelki sérüléséket szenvedett hölgyet a bicskei mentők szállították kórházba, akik a hóesében egy percen belül érkeztek az aljas bűncselekmény áldozatának megmentésére. A bicske.info úgy tudja, hogy az elkövető ismert ... Óvatos becslések szerint negyven  életévének felét-harmadát töltötte rács mögött.  

ia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása