Közlekedési események:

Fejér megye területén az elmúlt 24 óra során két súlyos és egy könnyű személyi sérüléssel végződő közlekedési baleset történt.

06.20 perckor Tác felől Szabadbattyán 7-es főút felé tartó haladása közben egy Chevrolet Spark sofőrje járművével megcsúszott, majd az út baloldalán lévő vízelvezető árokba csapódott, ahol az oldalára dőlve állt meg. Az autó sofőrje és utasa könnyen sérült.

11.31 perckor Etyek Kossuth utcában tolató Skoda Octavia sofőrje tolatás közben figyelmetlenségből jármű mögött elhaladó gyalogost gázolt. A gyalogost súlyos sérüléssel szállították ellátásra.

21.13 perckor Budapest irányából Pécs felé tartott a 6-os főúton egy Nissan Priméra, amelynek sofőrje előtt haladó jármű fékezése miatt szintén fékezni kényszerült. Az autó sofőrje járművével áttért a menetirány szerinti bal oldali sávba és a szemből érkező Chevrolet-val ütközött. A Nissan sofőrje és egyik utasa könnyen, másik utasa és a Chevrolet sofőrje súlyosan sérült.

Székesfehérvári Rk.:

Kora reggel a Holland fasoron lévő áruházban ellenőrzés alá vontak egy nőt, aki megelőzően húsárut próbált meg eltulajdonítani. A nő nem tudta magát igazolni. Az ellenőrzés közben mellkasi fájdalmakra panaszkodott, elmondása szerint szívbeteg és gyógyszereit otthon hagyta. Mentőt hívtak hozzá, aki további ellátásra kórházba vitték.

Délután a Plaza területén lévő sportáruházban intézkedtek a járőrök lopás miatt egy 21 éves nyírcsohányi férfivel szemben. A férfi egy melegítőről törte le az áruvédőt, majd a melegítőt felvette és úgy próbálta kivinni az üzletből, de a biztonsági őrök észlelték és rendőrt hívtak. A nyomozók a bolti lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki a férfit előállítását követően.

Lakásáról vezettek elő egy 41 éves férfit a polgármesteri hivatalba a nap folyamán. A férfi elővezetését a város jegyzője rendelte el. A járőrök az ügy előadójának adták át a fehérvári férfit.

Betörést jeleztek késő délután a Beregszászi utcából. Az ismeretlen tettes a pinceajtót felfeszítve jutott be a házba, könnyűfém tárcsákat, ingaórát, Zsolnay étkészletet vitt el. A betörés a január ötödikét megelőző négy nap alatt történt. A lopási és rongálási kárra vonatkozóan a sértett később nyilatkozik.


Dunaújvárosi Rk.:

Mezőfalvai gyermekotthonból két fiatalkorú eltűnését jelezték a kapitányság ügyeletének. A 16 éves fiú és a 17 éves lány negyedikén iskolába indult, de azóta nem jelentkeznek. A két fiatalt keresi a rendőrség.


Sárbogárdi Rk.:

21.05 perckor bátaszéki mozdonyvezető jelezte, hogy a 831-es INTER Régi vonattal Baja felől Sárbogárd vasútállomás irányába tartó haladása közben, a Sárbogárd Tinódy úti vasúti átjárót elhagyva észlelte, hogy egy személy fekszik a síneken. Az elütést fékezése ellenére nem tudta elkerülni. A sínen fekvő férfi az elszenvedett sérüléseibe a helyszínen belehalt. Az elhunyt egy 21 éves sárbogárdi lakos fiatal férfi. Rendkívüli halála ügyében közigazgatási eljárás indult.

Az összefoglalóban szereplő időszak alatt egy ittas kerékpárossal szemben intézkedtek járőreink Fejér megye közútjain.

Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása