Íme, a bicskei adóforintokból fenntartott (nem mellesleg több pénzből mint a Bicskei TC, ahol  vagy 100 gyermek sportol) köztévé első, témánkhoz tartozó reakciója:

"A bicske.info jogos kritikával illeti a városi tv vezetését, hiszen a tv "sajnos nem jelent meg a rendkívüli és nyílt testületi ülés rögzítése és közreadása érdekében". Jó lenne valóban elfogadható indokot hallani ez ügyben. A kérdést továbbítottam a kuratórium tájékoztatásával Varga Sándor főszerkesztőnek, a választ közölni fogjuk."

Utólagos megjegyzésünk annyi, hogyha egy településnek éppen borulóban a költségvetése és a testület erről tárgyal, mert a polgármester éppen erről tájékoztatja a képviselőket, akkor a város által fenntartott üzemi tévének ott van a helye - az állampolgárok legjobb tájékoztatása érdekében. Ilyenkor nem szabad tekintettel lennie a szerkesztőnek semmiféle politikai pr indokra, a polgármesternek pedig külön és akár kétszer fel kell hívnia a szerkesztőség figyelmét a  testületi ülésen történő forgatás és a felvétel adásba kerülésének fontosságára...


 



 


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása