– Eddig milyen állomásai voltak a szakmai pályafutásának?

– A biatorbágyi polgármesteri hivatalban 2001 márciusa óta dolgoztam. Az ott eltöltött évek alatt az államigazgatási és önkormányzati munka számos területével megismerkedtem. Pályafutásomat testületi előadóként kezdtem, ahol megtanultam a bizottsági és képviselő-testületi ülések előkészítését, munkájuk megszervezését. Ekkor határoztam el, hogy jegyzői pályára lépek, és erre szakmailag tudatosan készültem. Felvételiztem az Államigazgatási Főiskolára, amelyet sikeresen el is végeztem. A főiskolai évek a hatósági munkához is közelebb hoztak. 2005 és 2006 között még polgármesteri referensként dolgoztam, majd 2006-tól hatósági feladatokat láttam el. Miközben a jogi egyetemet végeztem, a hivatali munka számos területén szereztem gyakorlatot az elmúlt években: ipari, kereskedelmi igazgatás, hatósági ellenőrzések, lakossági panaszok kivizsgálása, lakásépítési kedvezménnyel kapcsolatos jegyzői feladatok, hatósági bizonyítványok kiadása és nem utolsósorban a szociális igazgatás igen kiterjedt területén. Elmondhatom, hogy a közigazgatási munka iránti elkötelezettségem töretlen, nagy lendülettel megyek a jegyzői feladatok elé.

– Milyen tervekkel kezdi a jegyzői pályáját?

– Bicske város polgármesteri hivatalának belső működésével még ismerkedem, de meg­győződésem, hogy egy olajozottan működő hivatal alappillére: a munkakörök pontos kialakítása, a követelmények pontos meghatározása, az ellenőrzés és számonkérés rendszeressége, az egységes ügymenet kialakítása. Napjainkban egyre inkább hangsúlyt kap a közigazgatás szolgáltatás jellege, ezért vezetői munkám során a hivatal dolgozóit is arra fogom ösztönözni, hogy szakmailag felkészülten, pontos, precíz munkát végezve nyújtsanak közigazgatási szolgáltatást Bicske város polgárainak. Célom: a korszerű és jogszerű szolgáltatásnyújtás és a technikai feltételek megteremtése.

– Milyennek szeretné látni a hivatalt két év múlva?

– Azt szeretném, hogy korszerű ügyfélszolgálata legyen, mert ez a polgármesteri hivatal „kapuja”. Olyan hivatalt szeretnék látni, ahol a kollégáim szakavatottak és az egyes közigazgatási területek specialistái, és a hivatal korszerű ügyintézésével kiemelkedő szerepet tölt be a térségben.

helyitema.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása