Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Közlekedési események:

Fejér megye területén az elmúlt 24 óra során három könnyű kimenetelű közlekedési baleset történt.



05 óra 50 perckor Székesfehérvár külterületén a 7-8-as számú főút közös szakszán történt baleset. Egy Rover egy járműszerelvény előzése közben a belső forgalmi sávban haladt, amikor a sofőr elvesztette uralmát a járműve felett, megcsúszott, a belső szalagkorlátnak ütközött, majd sodródni kezdett, és a jobb útpadkán átpördülve többször megfordult a feje tetején, és az árokban állapodott meg fejjel lefelé. A baleset során a sofőr könnyen sérült.



07 óra 55 perckor történt baleset Bakonycsernyén. Egy Opel Corsa egy kanyarban áttért a szemközti sávba, majd domboldalnak csapódott. A sofőr könnyen sérült.



00 óra 23 perckor a 6207-es úton történt baleset. Egy Seat vezetője feltehetően ittassága és gyorshajtása miatt elvesztette uralmát a járműve felett, és árokba csúszott. A férfi a baleset során könnyen sérült. A klinikai tünetek alapján az orvos a személyt közepesen ittasnak minősítette.





Székesfehérvári Rk.:

Kőszobrokat loptak ismeretlenek Székesfehérvár, Budai úton található szoborkereskedésből. A négy darab kőszobor értéke 100.000.- Ft.



Tegnap telefonált be a rendőrségre egy 89 éves férfi, hogy a héten elloptak tőle 20.000.- Ft-ot. Mint azt a bácsi elmondta egy ismeretlen férfi ment be a lakásába azzal az ürüggyel, hogy a fiának hozott 10.000.- Ft-ot. Amikor a lakásban benn voltak, megjelent az ismeretlen férfi társa is, majd elloptak tőle 20.000.- Ft-ot. A rendőrség keresi a tetteseket.



A sárszentmihályi körzeti megbízott egy 17 éves lányt igazoltatott a településen. Kiderült, a fiatalkorú ellen eltűnés miatt körözés van érvényben. A lányt a KMB-s a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállította, ahol elszámoltatták, majd ezt követően a fehérvári gyermekotthonba visszaszállították.



Késő este a rendőrök egy 22 éves férfivel szemben intézkedtek. A személy ugyanis engedély nélkül távozott el a Polgárdi Tekeres Pusztai Szociális Otthonból. A járőrök őt oda visszaszállították.





Dunaújvárosi Rk.:

Ercsi, M6 autópálya 30-as km szelvényében található benzinkúton üzemanyagot loptak ismeretlenek egy szlovák kamion üzemanyagtartályából. A tettesek összesen 495 liter gázolajat szívtak le a tankból. A lopási kár 137.250.- Ft.



Sikkasztás miatt keresték a budapestiek azt az érdi férfit, akit Ercsi, Deák Ferenc utcában vontak ellenőrzés alá. A körözött személyt a rendőrök előállították, majd az ellene folyamatban lévő bűnügyben gyanúsítottként hallgatták ki.



A nagyvenyimi KMB-s az éjszaka folyamán a településen egy Suzuki gépkocsira lett figyelmes, amit nyitott állapotban hagytak hátra. Az autóban, a műszerfalon, illetve a boxban a körzeti megbízott egy zöldes színű, száraz növényi törmeléknek látszó, kábítószergyanús anyagot talált két pakettben, ami lefoglalásra került. A rendőri intézkedés során megállapítást nyert a gépkocsit használó személy kiléte, akit a rendőrök keresnek.



Egy üllői és egy kétújfalui férfi került 03 óra 30 perckor előállításra az Adonyi Rendőrőrsre. A két személy ugyanis Pusztaszabolcs, Velencei úton lévő büfében szórakozott, és a zárást követően többszöri felszólítás ellenére sem volt hajlandó távozni a büféből. A két férfivel szemben szabálysértési eljárás indult.

Bicskei Rk.:

Állatkínzás miatt indult büntetőeljárás egy etyeki férfi ellen, aki Husky kutyáját egy 4,2 méteres láncon tartotta, és megállapítást nyert a kutya testalkatának vizsgálata során, hogy rendszeresen nem kapott táplálékot, és vizet sem. A kutyát a rendőrök a bicskei állattelepre szállították további gondozás céljából. Az eb gazdája gyanúsított kihallgatása során rossz anyagi körülményeire hivatkozott a kutya nem megfelelő mennyiségű táplálásával kapcsolatban. Azt mondta azért volt megkötve, mert sokat elszökött.

A fenti időszakban a Fejér megyei rendőrök egy ittas gépkocsivezetővel szemben intézkedtek.

POLICE

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása