Avatar és Csiricsibi

2010.02.03. 14:38


A Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola 7/D;
A Szent László Általános Iskola 8. osztályos tanulói illetve a Szent László Általános Iskola színjátszó köre;
A Kakas Óvoda Csibe csoportja és a Szivárvány Óvoda Dinó és a Katica csoportja.

 

A zsűri nagyon nehéz helyzetbe került, hiszen mindegyik előadott betlehemezés igen magas színvonalú volt. Így megfogalmazódott, hogy minden résztvevőt nyertesnek kellene tekinteni, hiszen minden gyerek megérdemelné, hogy elmehessen moziba - mondta el kérésünkre Sulyokné Guba Judit szervező.



Az adventi rendezvények támogatóinak köszönhetően lehetőség volt arra, hogy az összes résztvevőt elvigyük moziba. Iskolásokat és óvodásokat egyaránt. Nagy felajánlásokat tettek: az önkormányzat és a helyi vállakozók így fele-fele arányban finanszírozták azt az adventi rendezvénysorozatot, amelynek egyik fontos eleme volt a gyerekek mozilátogatása - közölte a képviselő.

A támogatóknak ezúton szeretnénk megköszönni segítségüket.

Bicskei MGTSZ, Elektrokomfort Kft, Vincotech Kft, Vill.Lux Á.L. Kft., Épfa Center, Patent 3H Kft, TÖR-SZi Kft,  Arany Sas Gyógyszertár és SPAR terméktámogatás (szaloncukor, csokoládé, üdítőital)

Szóval eljött a nagy nap!

2010. január 28-án összesen 113 gyermek ( 56 iskolás, 67 óvodás ) vett részt a jutalom moziműsoron a Mom Parkban. Az iskolások a 10 Grammy díjat nyert Avatart nézték meg 3D-ben, az óvodások pedig a Csiribirit.
A filmvetítés előtt a résztvevő csoportok átvehették az okleveleiket és
Balogh Emese Anna, a Kakas Óvoda Csibe csoportjából, aki a betlehemkészítő pályázaton nyert, az oklevél mellett egy ajándék mesekönyvet és egy kifestőt.

Izing Máté, Szent László Általános Iskola

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása