Közlekedési események:

Fejér megye területén az elmúlt 24 óra során személyi sérüléssel végződő közlekedési baleset nem történt.

 

Székesfehérvári Rk.:

Kedden délelőtt folyamatban lévő ügyekben állítottak elő két férfit a székesfehérvári nyomozók. Mindkét férfi gyanúsítása megtörtént. Enyingi járőreink egy 43 éves igari férfit állítottak elő, aki egy talicskán egy mázsa körüli fát tolt. Megállapítást nyert, hogy nem volt engedélye az erdőrész tulajdonosától a fára. A fát lefoglalták, a férfi ellen szabálysértési eljárás indult.

Ugyancsak enyingi kollégáink egy körözés alatt lévő járművet találtak meg, illetve foglaltak le. Az autó 47 éves használóját Enying Kossuth utcában igazoltatták. Így derült ki, hogy az általa használt járművet körözi a Székesfehérvári Rendőrkapitányság.

 

Abán egy lakatlan családi házba hatoltak be keddre virradóra. Fagyasztott húst és festményt vittek el ismeretlen tettesek. Szabadbattyánból arany ékszer, készpénz tűnt el egy ismertté vált lakásbetörés során.

 

Önként jelentkezett egy 33 éves polgárdi férfi a rendőrőrsön, hogy elmondja hosszabb ideje pszichiátriai kezelés alatt áll, gyógyszerei elfogytak, alkoholt is fogyasztott, de eljött otthonról, mert bántaná rokonait. A férfihez orvost hívtak a rendőrök. Az orvos utasítására a helyszínre kért mentő kórházba szállította.

Ugyancsak valamelyest kórházi hír, hogy szerdára virradóra a kórház ügyeletes orvosa jelezte, lábszártöréssel láttak el egy 56 éves nőt, akit testvére bántalmazott és ennek következtében sérült. A bántalmazó ellen súlyos testi sértés miatt eljárás indult.

Dunaújvárosi Rk.:

Polgármesteri Hivatal alkalmazottjának magát kiadva csengetett be két ismeretlen férfi egy daruszentmiklósi ingatlanra. Azzal az ürüggyel jutottak be, hogy fűtéstámogatás címén tízezer forintot, de mivel húszezresük van, fel kellene váltani. Amíg a pénzzel visszaért a háziasszony, az egyik férfi elvitte a nő fürdőszobában elrejtett pénzét. A kár több százezer forint.

 

11.10 perckor érkezett bejelentés, hogy letépték egy Dunaújváros, Kossuth utcában parkoló Toyota Yaris rendszámtábláit. Az IUE-068 –as rendszámot körözi a rendőrség. A Római körúton egy Citroen Picasso fényezését rongálta meg ismeretlen tettes. A járművet több helyen megkarcolta. A rongálási kár kb. 130.000,-Ft.

 

Szilágyi Erzsébet utcából családi ház betörésről érkezett jelzés délután. A tettes ékszereket és egy telefont vitt el. A lopási kár kb. 150.000,-Ft.

 

Megtaláltak egy lopott autót Dunaújváros, Petőfi utca melletti földterületen. A Mercedes körözését előző nap rendelte el a rendőrség. Szemlét követően a járművet visszaadták tulajdonosának.

Bicskei Rk.:

Kedden délelőtt nagyegyházai kocsmából betörést jeleztek. A tettesek befeszítették az épület ajtaját, hangszereket, kézi szerszámokat, kisgépeket, fűnyírót és szeszesitalokat tulajdonítottak el. A bűncselekménnyel összefüggésben előbb egy fiatalkorú fiút állítottak elő a rendőrök, majd további három férfi előállítására intézkedtek. A három közül kettőt gyanúsítottként hallgattak ki. A kocsma mellett egy ez évben elkövetett másik nagyegyházai ingatlan feltörésével és egy múlt évben történt csabdi családi ház betöréssel gyanúsítják őket, amely bűncselekményeket változó felállásban követtek el. A csabdi betöréssel gyanúsított férfit őrizetbe vették. A négy előállított közül egy tanú az ügyekben.

 

18.10 perckor Nagyegyháza területén egy bicskei férfit igazoltattak, akiről kiderült, hogy Bicskei Rk. körözi. Folyamatos ügyben folytatólagosan gyanúsítottként hallgatták ki.

Sárbogárdi Rk.:

Kálozi családi ház kazánházából egy benzinmotoros láncfűrészt vittek el. a kár kb. 40.000,-Ft. Sárkeresztúron egy hétvégi ház ajtajának takaródeszkáit rugdosta le ismeretlen tettes, majd így bejutva egy felfújható vendégágyat vitt el. Ezután a szomszédos házhoz ment, az épületrészekbe bejutott. A pincében értéket nem talált, viszont a másik helyiségből elvitt egy vaskályhát.

 

21.20 perckor sárbogárdi lakos tett bejelentést, hogy udvaráról elvitték a kerékpárját. A helyszínre irányított járőrök a helyszín közelében fogtak el két férfit, akik tolták a kerékpárt. A szabadegyházai és sárosdi két férfit gyanúsítottként hallgatták ki őket. Nem tagadtak.

 

22.30 perckor járőrök Sárkeresztúr, Sárkánytó utcában egy segédmotorost akartak leállítani, de az tovább hajtott. A Május 1. utcában lévő kereszteződésnél a motoros elesett. Megállapítást nyert, hogy a motorosnak nincs vezetői engedélye, soha nem is volt neki, ellenben vezetéstől eltiltás hatálya alatt volt 2011. novemberéig, ráadásul ittas is. A motorost szabálysértési őrizetbe vették.

 

Gárdonyi Rk.:

Pákozd területén lévő ház ajtaját verte szét ismeretlen tettes. Betöréses lopás kísérlet ügyében indult nyomozás.

 

21.30 perckor egy ittas, zavart, aggresszív férfivel szemben intézkedtek Velence területén. A férfi előbb szidalmazta, majd a lakásból kizárta feleségét. A rendőrök megérkezésekor is arrogáns volt. Kezelésre kórházba vitték. A feleséget felvilágosították jogi lehetőségeiről.

 

A fenti időszakban a fejér megyei rendőrök négy ittas kerékpárossal szemben intézkedtek.

 

police.hu

 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása