A belépő ára 3500 forint, mely magában foglalja a vacsorát. A jegyek és a támogató jegyek már megvásárolhatók a Sportbüfében, a Báder Fogadóban, az Akácfa  utcai  ABC-ben és  a Homály Sörbárban.

 

Azért írjuk le a dátumot, hogy a kiváló sportklub játékosai és szeretteik, a csapataink szurkolói, a BTC Közgyűlésének tagjai és minden sportot szerető, sportot támogató vendégünk be tudja írni ezt a jó kis szombatot a naptárába.

A jegyek hamarosan kaphatók a BTC Sportbüfében Erdész Ferinél, a Báder Fogadóban, az Akácfa utcai  ABC-ben és a Homály Sörbárban Széplaki Árpinál.

Van ilyen.

A jegyek ára 3500 Ft, ami a BTC és az étterem jószokásához híven ezúttal is tartalmazza a vacsorát - néhány kitűnő étel közül lehet választani.

A menü: vegyestál gazdagon ( sonkával, sajttal töltött sertésszelet, gödöllői csirkecomb, cigánypecsenye, vegyesköret, savanyúság)

B menü: budai sertésszelet, vegyesköret, savanyúság

C menü: rántott gomba, sajt, vegyesköret, savanyúság


A SPEKTRUM ZENEKAR JÁTSZIK! NEM IS AKÁRHOGY!

TÉGED ÉS BARÁTAIDAT IS SZERETETTEL LÁTUNK!

Ez az ami fix.


Csak a Bicske!

Fotó: Izing Máté


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása