BUDAPEST – Korán kezdődött a tegnapi napja Orbán Viktornak. A Fidesz elnöke saját szavaival élve két hónapos „edzőtáborba vonul": nyakába veszi az országot, személyesen akar megygyőződni arról, hogy milyen problémákkal küzdenek az emberek. Ezért tegnap Dunaújvárosba és Tatabányára ment, ahová a Blikk is elkísérte.

Patyolattiszta! Ellátogatott egy patyolatba, ahol a tulajdonos panaszkodott: a nehéz gazdasági körülmények miatt örül, hogy életben maradt a cége. A pártelnök egy vasalóhengerrel kivasalt terítőtt összehajtogatott. – Utoljára a katonaságnál csináltam ilyet. Néha törölközőt is szoktam hajtogatni, de abban nincsen sok köszönet

Orbán számára a szokásosnál is fárasztóbb volt az út, mert betegen vágott neki a kilométereknek. Szinte egész nap fújta az orrát, és mindenhol forró teát kért.

Indulás Hátizsákkal, kalapban indult útnak. Gyerekei addigra már iskolában és óvodában voltak. Nem saját autóval ment, hanem a Fidesz fekete színű mikrobuszába szállt be, amit hivatásos sofőr vezetett

Dunaújvárosban a Fidesz-irodában kezdett, aztán ellátogatott egy patyolatba, később interjúkat adott, majd Radulovics Bojana kézilabdázóval találkozott. Tatabányán vállalkozókkal beszélgetett, majd este 7 órakor hazaindult, ám egy kis kitérőt tett: felcsúti házában besózta a hétvégi disznóvágásból származó húsokat.

– Véget ért a kiegyenesúlyozott családi élet, a feleségemtől és a gyerekeimtől már el is búcsúztam – panaszkodott lapunknak. – Nagyon keveset fogom őket látni a kampányban. Befellegzett az edzéseknek, nem jutok el moziba, színházba. Olyan, mint egy meghosszabbított edzőtábor. Nagyon sokat fogok dolgozni, pihenésre nem lesz időm.

Fodor Bori

Blikk.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása