Végre valaki elégedett

2010.02.12. 22:30

 

A bicske.hu portál írja: Kérem a Lakosságot, hogy hatályos jogszabályainknak megfelelően vegyenek részt a téli hó eltakarítási feladatokban!

Az Önkormányzat a rendkívüli időjárási viszonyoknak megfelelően gondoskodik a település közútjainak tisztántartásáról és síktalanításáról, azonban az ingatlan előtti járda tisztántartása az ingatlantulajdonos feladata – a Képviselő-testület köztisztaságról, a parkok és fák védelméről szóló 32/2004.(V.1.) rendelete 5.§ értelmében – még akkor is, ha az ingatlan beépítetlen vagy lakatlan.

Kérem a lakosságot, hogy a gyalogosok egészségét, testi épségét szem előtt tartva, a járdák hó eltakarításáról, csúszásmentesítéséről mindenki saját ingatlana előtt gondoskodjon!

Kérem továbbá az autótulajdonosokat, hogy a téli hó eltakarítást ne akadályozzák azzal, hogy az úttest szélén, közterületen parkolnak! A telken belüli parkolással elkerülhetők az esetleges károkozások, amelyek a hó eltakarításból, vagy a gépjárművek megcsúszásából, összekoccanásából adódnak.

Felhívom a Lakosság figyelmét, hogy az ingatlanok előtti járdák, kapubeállók tisztántartását a Polgármesteri Hivatal ellenőrizni fogja.

Közútjaink és gyalogosútjaink tisztántartása, karbantartása közös érdekünk és feladatunk.

Dr. Bondar Klára s.k. jegyző

 


 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása