24

2010.02.18. 21:58

A közbiztonságra különösen veszélyes eszközt lefoglalták, a sofőr ellen szabálysértési eljárás indult. Az autó mellett álló másik személyt szintén igazoltatták. A felcsúti lakos zsebéből egy alufóliás csomag került elő, amiben kb. egy gramm fű volt. Kihallgatása során elismerte, hogy a megtalált anyag kábítószer. A férfinél házkutatást tartottak, de több anyagot nem találtak a rendőrök. Gyanúsítottként hallgatták ki a megindított eljárásban.

Mány területén parkoló személyautó szélvédőjét törte be ismeretlen tettes. A bal első ajtón lévő zárat megrongálta, a jobb hátsó abroncsot kiszúrta. Az autóból nem vitt el semmit, azonban kb. 150.000,-Ft. kárt okozott.

Liponya dűlőben lévő villanyoszlop trafójából olajat vittek el. A lopási és rongálási kár felmérés alatt van.

Etyek területén egy parkoló személyautó hátsó szélvédőjét zúzta be ismeretlen tettes. A csomagtartóból egy táskát vitt el, céges iratokkal, bélyegzővel.

FM RFK

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása