Jöjjön el közénk ezen az estén, aki tud, aki segíteni akar egy kicsit is az Óbarkon élő Akli családon!

Akli Miklós 15 éves és vajdás. Izomsorvadás következtében tolószékben közlekedik öccsével, Akli Bencével együtt.
Amikor az Akli család az óbarki házat megépítette, a gyerekeken ránézésre semmilyen betegség nem látszott. Az Akli fiúknak van nővérük, Luca, és van húguk is: Sára. A négy gyerek négy kuckóját a padlástérben építették. A földszint nem alkalmas hasonlóan jó kis szobák építésére. A lépcsőn viszont az édesanya már nem tudja felcipelni a gyerekeket, a munkából este érkező apa sem könnyedén teszi és bizony balesetvészelyes mutatvány.
Ezért gondoltak  arra, hogy lépcsőliftet helyeznek üzembe. Ám nem volt rá 2,5 millió forintjuk, ezért segítséget kértek és kaptak barátoktól, rokonoktól, iskolatársaktól és a sajtótól. Legtöbbet az apa munkahelyétől. Így összeállt a szükséges összeg fele.

A koncert után  beszélgetős, találkozós, társasági emberek estje lesz ez, miközben  szép csendben összefogunk valamiért. Az est célja, hogy az Akli család koncertre látogató támogatói - mi magunk -, annyi támogatást adjunk a srácoknak, amennyit tudunk és akarunk a lépcsőlift mielőbbi beépítése érdekében.

Izing

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása