Itt az idő - Nyiss!

2010.03.01. 11:45

Ha nem is lenne egy hét alatt 13 ezer rajongója, esetleg 12 ezer, de bizonyára bicskeiek százai lennének kíváncsiak tevékenységére, legalább annyian, ahányan bicskei tévét nézik. Orbán Viktor, ha nem is minden áldott nap, de olykor naplózza aznapi teendőit, gondolatait. Pénteki bejegyzése például egyszerű, a focista bejegyzése, mégis 230 ember lájkolta és többszázan szóltak hozzá. Így vehetné élét a bicskei polgármester annak is, hogy ő bezárkózik, hogy hozzá nem lehet bejutni, hogy nála elő kell  jegyeztetni a bejutáshoz.

Bár Orbán Viktor regisztrációja is a kampány része, mert a tanácsadó meghallotta, hogy Obama is neten nyerte a választást, a bicske.info kiváló szaktanácsa ezúttal is nettó ingyenes, a szokásos ócsóér, 0 Ft + Áfáér' adjuk. Egyszer élünk!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása